Ny leder på bedriftsmarkedet

Første desember startet Vegard Hauk Bjerkeli i jobben som ny leder av bedriftsmarked i Sparebanken DIN. Med flere års fartstid i banken ser Vegard frem til nye utfordringer og gleder seg til å komme i gang for alvor. 

Et kjent fjes for mange

Vegard har jobbet i Sparebanken DIN på privatmarkedet i seks år før han nå tar over lederrollen på bedrift. Han er opprinnelig fra Hønefoss, men har blitt i Bø etter studier på USN. Som kunderådgiver på privatmarkedet kjenner Vegard området godt.

-Jeg trives veldig godt her i banken og tror mange av mine egenskaper passer godt med verdiene Sparebanken DIN ønsker å bære ut i lokalsamfunnet. Jeg ser på meg selv som en blid, positiv og engasjert person som er opptatt av mennesker og interesse for å bygge relasjoner. Tiden i banken har gjort at jeg har blitt kjent med mange. Jeg opplever at folk er stolte av plassen de bor og jobber på og det finnes mange driftige og engasjerte mennesker som ønsker utvikling. 

Alltid mye å gjøre

Vegard liker å holde seg i aktivitet. Godt etablert i Bø med familie inkludert to barn. Et ukjent antall høner, en katt og noen tusen bier er også en del av husstanden. Alltid noe å gjøre, med andre ord. -Vinterstid er det ski som gjelder og resten av året bruker jeg sykkelen mye, forteller Vegard. 

-Som ny leder på bedriftsmarkedet ser jeg frem til i første omgang å bli bedre kjent med våre eksisterende kunder i Midt- og Vest-Telemark. Dette er satsingsområder for Sparebanken DIN og det skjer mye spennende også i disse områdene der vi i banken ønsker å bidra og være med på utviklingen. Det meste av tiden vil jeg jobbe i avdelingen i Bø, men jeg vil også være på våre kontorer i Seljord og Åmot. Jeg kan bare si at jeg gleder meg til å komme i gang og bli bedre kjent med nye og gamle kunder, avslutter Vegard Hauk Bjerkeli.       
     

Ønsker du hjelp til ditt næringsengasjement?

Ny eller gammel kunde? Eller bare lurer på noe om næring? Vegard er klar til å hjelpe deg og bedriften din med å nå nye mål.

Ta kontakt med Vegard