En fantastisk dag med sol og bading

En varm solfylt dag i Bø Sommarland ble forvandlet til en minnerik opplevelse for en gruppe flyktninger som nylig ble sponset med billetter. Gjennom Sparebanken DIN fikk de muligheten til å nyte vannattraksjoner og moro i vakre omgivelser, og skapte minner og opplevelser for livet.

I tråd med bankens verdier og samfunnsansvar, der blant annet solidaritet og inkludering står på agendaen, ble en gruppe flyktninger ved mottaket på Vallermyrene i Porsgrunn nylig tatt med på en uforglemmelig dag i Bø Sommarland. Dagen bød på latter, glede og moro når ungdommene fikk sjansen til å utforske en av Nordens mest populære vannparker.

Gjennom en velvillig donasjon av billetter fra Sparebanken DIN, ble flyktningene invitert til å skape minner i vakre omgivelser. Parkens bølgebasseng, vannsklier og den avslappende Sommarlandelva ga dem en pause fra hverdagens utfordringer og lot dem fordype seg i øyeblikk av lykke og samhørighet.

"Vi ønsket å gi dem en dag med smil og gode opplevelser" sa Erik Holtan, ansvarlig for sponsor og bærekraft i banken. "Det er en glede å se dem more seg og skape minner som vil vare livet ut."

Dagen i Bø Sommarland var ikke bare en mulighet for flyktningene til å bade og le, men også en påminnelse om viktigheten av å inkludere alle i samfunnet. Det er historier som disse som minner oss om kraften i medmenneskelighet og gleden ved å skape positive minner sammen. "Vi i Sparebanken DIN er veldig glade for at vi kan gi noen hyggelig opplevelser til noen i en ekstremt vanskelig tid i livet", avslutter Erik.

Har du spørsmål knyttet til bankens arbeid med bærekraft og inkludering?

Ta kontakt med bankens sponsor- og bærekraftsansvarlig Erik Holtan