Hei Notodden!

Som en godt etablert LOKALBANK i Telemark, er vi nå klare for å åpne et helt flunkende nytt avdelingskontor på Notodden. Til å lede det nye avdelingskontoret søker vi etter en engasjert og gjerne lokal avdelingsleder. I tillegg søker vi også etter en engasjert, erfaren og lokal rådgiver privatmarked som begge trigges av å jobbe i en Lokalbank med lange tradisjoner som hjelper kunder med å sikre en god økonomisk orden og trygghet

Arbeidsoppgaver

Felles for å begge stillingene, er at vi søker kolleger som trives med kunderettet arbeid. Dere har en oppsøkende væremåte, er oppriktig interessert i gode kunderelasjoner, og har et sterkt ønske om å bidra til samskapning med kunder for å skape god og solid økonomisk vekst både hos kundene og i banken.

Vi heier på en aktiv, helhetlig og serviceorientert kunderådgiving, med ønske om langsiktige og gode kundeforhold. Helhetlig økonomisk rådgiving og salg av bankens produkter og tjenester i tråd med kundens behov er vårt oppdrag.

Våre ansatte er alle ambassadører for banken, og sammen bidrar vi alle til kontinuerlig forbedring og kunnskapsdeling for å utvikle oss. Slik er vi rustet til å styrke våre nære bånd til kunder og våre lokalsamfunn.

Avdelingsleder

Du vil være en operative leder, med personalansvar for bankkontorets rådgivere.

Du vil tilrettelegge for at du og rådgiverne skal lykkes med kundeaktiviteter, ha en forsvarlig bemanning, bygge kundeporteføljer, følge opp kunder og sikre god koordinering med øvrige kontorer i banken.

Du vil delta aktivt på ledermøter med de øvrige ledere i banken, og sørge for at det nye kontoret vokser og utvikler seg i tråd med mål og budsjetter /prognoser i banken.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har relevant høyere utdanning og erfaring innen økonomi, administrasjon eller tilsvarende. Du er generelt glad i folk, og jobber godt sammen med andre.

Du er god på teknologi og systemer, og har også jobbet i miljøer der forbedring og forenkling har vært i fokus. En bank har også strenge regulatoriske krav og regler som man må forholde seg til, noe du forstår og respekterer.

Personlige egenskaper

Som person er du er selvstendig, initiativrik og ansvarsfull. Du jobber strukturert, og er opptatt av å fullføre dine oppgaver på en skikkelig måte.

Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, trives med kundearbeid og er opptatt av å tilby markedets beste kundeservice. Du blir glad rett og slett glad av å lykkes med godt bankhåndverk og derav fornøyde kunder. Du har gjerne ledererfaring også, det vil i så fall bli vektlagt.

Rådgiver Privatmarked

Du vil være en aktiv og serviceorientert rådgiver, som trives med å ta initiativ og gi en proaktiv helhetlig økonomisk rådgivning, med behovsrettet salg av bankens produkter og tjenester. Du vil bidra til kunderekruttering gjennom egne aktiviteter og som en god ambassadør for banken. Sammen med leder og kolleger i banken vil du bidra til kontinuerlige forbedringer og kunnskapsdeling i et nytt team som vil være brennende opptatt av å styrke våre nære bånd til kunder og lokalsamfunn.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har relevant høyere utdanning og erfaring innen økonomi, administrasjon eller tilsvarende. Du er generelt glad i folk, og jobber godt sammen med andre. Du er god på teknologi og systemer, og har også jobbet i miljøer der forbedring og forenkling har vært i fokus. En bank har strenge regulatoriske krav og regler som man må forholde seg til, noe du forstår og respekterer.

Personlige egenskaper

Du er selvstendig, initiativrik og ansvarsfull. Du er strukturert og opptatt av å fullføre dine oppgaver på en skikkelig måte

Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, trives med kundearbeid og er opptatt av å tilby markedets beste kundeservice

Vi tilbyr

Vi tilbyr 2 spennende stillinger som får lede og delta i en nysatsing med fysisk tilstedeværelse i Notodden. Dere vil bli et viktig tilskudd i en Lokal og voksende bank med et sunt og godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.

God opplæring og gode personlige og faglige utviklingsmuligheter får dere på kjøpet.

I dette ligger også muligheten til å være med å videreutvikle fremtidens bankallianse – LOKALBANK, hvor vi sammen med 9 andre banker bidrar i et effektivt konsept for banksamarbeid.

Hvis du tror dette kan være noe for deg, ikke nøl med å søke. Vi tar en prat og ser om det kan være en god match for begge parter.