Kunderådgiver privatmarked

Vil du bli med på laget til banken med hjerte for Telemark?

Vi er hele Telemarks lokalbank. Sammen med kundene våre skaper vi gode hverdager og bidrar til at det er godt å bo, jobbe og leve her. Banken vår er ikke bare en institusjon, men et lokalt fellesskap. Det betyr at vi genuint bryr oss om og investerer i kundene våre og lokalsamfunnet. 

Vår styrke er å se muligheter og legge til rette for vekst – på den måten bidrar vi til positivitet og endring. Vi hjelper folk å nå sine mål, enten de er private eller profesjonelle, og heier på alle som har initiativ, engasjement og hjerte for Telemark.

Til vårt kontor i Seljord søker vi nå etter ny Kunderådgiver privatmarked 

Hvem ser vi etter?

Vi leter etter deg som er opptatt av folk og som lett skaper tillit hos både kolleger og kunder. Av natur er du serviceorientert og er ikke redd for å ta initiativ. Du liker å jobbe selvstendig, samtidig som du også motiveres av å jobbe sammen med teamet ditt. Du trives med variert kundearbeid og er opptatt av å tilby markedets beste kundeservice.

Hvilke hovedoppgaver vil du få hos oss?

I en liten bank kan vi love deg en variert hverdag. 
Arbeidshverdagen vil blant annet bestå av å følge opp og utvikle egen portefølje av kunder i privatmarkedet. Du vil jobbe proaktivt med rådgivning for våre privatkunder innen bankens produkter og tjenester. Det å rekruttere nye kunder er også en del av ansvaret. 

For å kunne gi våre kunder god rådgivning bør du ha engasjement og interesse for privatøkonomi som fagfelt. 

Av bakgrunn har du relevant utdanning og erfaring innen økonomi, administrasjon eller tilsvarende. 
Annen relevant utdanning og arbeidserfaring kan også være aktuelt.
Du er god på digitale løsninger, og har gjerne erfaring fra forbedrings- og forenklingsarbeidet. En bank har strenge regulatoriske krav og regler som man må forholde seg til. Dette forstår og respekterer du.

Hva tilbyr vi deg som ansatt hos oss?

Vi tilbyr en spennende stilling i en trygg og solid bank.

  • Du vil bli et viktig tilskudd i en lokal- og voksende bank med et sunt og godt arbeidsmiljø, og som bidrar til et godt lokalsamfunn.
  • Du får konkurransedyktige lønnsbetingelser, og i tillegg gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Du får god opplæring og gode muligheter til å utvikle deg faglig.

Banken inngår i en fremtidsorientert bankallianse, hvor vi sammen med 9 andre banker bidrar i et effektivt konsept for banksamarbeid. 

Litt mer om banken

Vi ser på oss selv som en viktig bidragsyter til lokalsamfunnet i Telemark. Vi bidrar hver eneste dag til utvikling, og er stolte av å være en viktig samfunnsaktør. Fordi vi er en lokalbank med lange og sterke røtter, har vi også en tydelig lokal tilstedeværelse. Vår lokalkunnskap og engasjement er genuint og ekte. 
Vi har et sterkt fokus og satsing på bærekraft, blant annet ved å ha en egen ansatt som jobber med å finne gode løsninger hvor vi kan støtte de prosjekter som bidrar positivt til samfunnet vårt. 

Arbeidssted: Seljord

Søknadsfrist onsdag 10. april 2024. 

Flere muligheter?

Se alle våre ledige stillinger i banken.